Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе архівне фото. Так, на знімку артистка позувала зі своїм сином Веніаміном від чоловіка Євгена Огіра, вперше показавши хлопчика публіці на світському заході.

Сама зірка приміряла синє плаття з відкритими плечима і глибоким декольте, а Веня розчулив оточуючих забавним костюмчиком Супермена.

Варто відзначити, що зараз синові Тіни Кароль 12 років, вже кілька років хлопчик живе і вчиться у Великобританії, а сама зіркова мама намагається якомога частіше навідуватися до Веніаміна в гості, проводити разом вільний час. Також красуня не раз відзначала, як сильно хлопець схожий на свого батька, який трагічно загинув в 2013 році.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
"Перша поява Тіни і Вені на велику аудиторію 😻"
Фолловери залишилися в захваті: "Тіночка ти з сином така класна❤️❤️❤️", " Мілашка😍", " це так мило! 🤧 💔 ", "ААА, красиво 😍 😍 😂 Боже уутіііі як мило".