Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, влаштувавши для численних шанувальників продовження власного онлайн-шоу "ПоляВидение", яке створила ще на початку локдауну в Україні 14 березня 2020 року, а тепер знову повернула свої рубрики з рецептами і тренуваннями, адже 5 квітня 2021 року в Києві посилили карантинні заходи.

Красуня разом з сім'єю вирушила в заміський особняк, поділившись апетитним рецептом швидких дієтичних оладок з кабачків. Так, артистка зазначила, що страва виходить не тільки смачною і ніжною, але і низькокалорійною - в одній порції всього 120 калорій.

Зірка позувала на кухні без краплі макіяжу на обличчі, показавши весь процес приготування. Для оладок з кабачків Вам знадобляться інгредієнти, які можна купити в будь-якому продуктовому магазині: кабачки, яйця, ріпчаста цибуля, борошно, сіль, перець і рослинне масло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Неймовірно смачні і ніжні дієтичні оладки з кабачків

В одній порції всього 120 калорій 😋

Приготуйте інгредієнти:
• 3 кабачка
* 1 яйце
• 1 головка ріпчастої цибулі
• 1 ст. л. борошна
* Сіль, перець
* Рослинна олія"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора