Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським.

Артисти проводять багато часу разом, в тому числі знімають різні забавні ролики для соціальної мережі TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, зіркова парочка розіграла сценку, де Аліна зіграла роль сімейного психолога онлайн, а Роман - її чоловіка. Красуня нібито давала пораду одному з клієнтів про те, як зберегти відносини з другою половинкою і запропонувала частіше говорити про свої почуття і думки, нехай навіть незначні. Раптово Полянський перебив її, коли вийшов з вбиральні і в подробицях розповів зніяковілій виконавиці, чим він там займався.

@grosu.official

Семейный психолог онлайн 🤓 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
♬ Маленькая победа - СТС

"- Запропонуйте чоловікові ділитися з вами якимись радощами, якимись подіями. Припустимо, про що він подумав, про що він помріяв, нехай це маленька, але перемога!

- Тільки що так п**рав нормально..."

@grosu.official

Правда, что не идёт?😰😰😰 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации @romanpolianskiy

♬ Покупка шубы - СТС

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу