Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, рекламуючи бренд косметики і позуючи у ванній кімнаті. Так, артистка приміряла білосніжну напівпрозору блузу, вирішивши розповісти кілька власних секретів краси.

Зірка вважає, що старіти потрібно натурально, без допомоги пластичних хірургів і уколів краси, проте виглядати доглянуто за її словами може абсолютно кожна.

При цьому Ольга не раз рекламувала одну з елітних клінік естетичної медицини у Львові, а також не приховує, що робила біоревіталізацію. Фреймут радить пити багато води, гарненько висипатися, менше злитися і не забувати змивати макіяж на ніч.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Бути красивою неможливо, у кожного своє бачення вроди. Але бути доглянутим - це вдасться кожній.

Мама, коли я студенткою поверталася з танців, питала, не про те, як пройшов вечір, а чи не забула я змити макіяж...

Радикальне втручання в зовнішність можна собі й не пробачити. Так легше - вколоти щось та залити зморшки, наче їх і не було.

Але важче щодня плекати личко. Пити багато води, висипатися, не замилювати серце образами та гнівом.

Довіритися природі - старіти, ой, дорослішати з гідністю.

У мене такі наміри на моє обличчя."

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".