Стало відомо про смерть Уолтера Олкевича. Чоловік був актором, і велику популярність йому принесла роль підлого бармена Жака Рено в телесеріалі "Твін Пікс". Йому було 72 роки.

Таким чином повідомляється, що помер чоловік у вівторок, 6 квітня у власному будинку в Лос-Анджелесі. Як розповів його син, Зак Олкевич, той тривалий час хворів.

Свічка / фото: Unsplash
Свічка / фото: Unsplash

"Він був хорошою людиною, яка заштовхувала свою любов до творчості і мистецтва у все, чим він займався" - розповідає син.

Народився чоловік 14 травня 1948 року в штаті Нью-Джерсі. Закінчив школу, потім університет, і в 1976 році вже дебютував у фільмі під назвою "Світ майбутнього".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найвідомішою його роллю була і залишається роль бармена в телесеріалі 1990 року "Твін Пікс".

Уолтер Олкевич, фото: скріншот
Уолтер Олкевич, фото: скріншот

У Уолтера Олеквіча тривалий час були сильні проблеми зі здоров'ям, а останні кілька років він і зовсім виявився прикутий до ліжка.

Всьому виною виявилися невдалі операції на коліні.

На момент смерті чоловікові було 72 роки, велика втрата для рідних і близьких.

Нагадаємо, зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди.Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українка розповіла, як держава забула про її чоловіка-лікаря, який помер від ковіда: "робив людям добро".

Також портал Знай.ua писав про смерті колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA, американського боксера Леона Спінкса.