Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився архівний кадр Тіни з розкішної фотосесії - зірка взяла участь у зйомках для модного глянцю Vogue Україна ще у вересні-місяці 2020.

Так, на фото артистка позувала в досить спокусливому образі, примірявши лише ніжно-блакитний топ з глибоким декольте і напівпрозорі колготи, крізь які виднілася спідня білизна.

Красуня лежала на білому тлі, доповнивши вбрання ніжним нюдовим макіяжем, змінивши ще й зачіску - замість фірмових "голлівудських локонів" аудиторія побачила зірку з розпущеним злегка хвилястим волоссям. Кароль блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, загадково дивлячись вдалину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Доброго ранку, кохані❤️

За вікном хмари і дощ, але в сердечках ваших вогонь 🔥 ви пам'ятаєте? Головне, друзі, йти своїм шляхом, з якого б кольору цегли він не був.

Жити. Любити. Бути справедливим, особливо по відношенню до себе.

Гарного всім дня❤"