Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, Софія Хлябич досить активний користувач соціальної мережі Instagram. Більшість її знають під псевдонімом Sonya Kay, під яким вона виступає на сцені.

Таким чином повідомляється, що дівчина продовжує радувати різними кадрами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, однак, крайня явно особлива для неї і її сім'ї.

Це фотографія з мамою, яка 8 квітня святкує свій день народження. Більш того, це ювілей.

30-річна племінниця Софії Ротару присвятила зворушливий пост жінці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Сьогодні ювілей у найпрекраснішої, доброї і кращої мами на світі! Я хочу тобі побажати, щоб ти кожен день була наповнена посмішками, щоб кожен день приносив тільки хороші новини, а найголовніше міцного здоров'я" - підписала пост дівчина.

В кінці вона добила, що вдячна мамі за все, що вона їй дала: життя, турботу, підтримку і терпіння.

Жінці сьогодні виповнюється 70 років. Чи будуть якось відзначати ювілей-невідомо. Залишається дочекатися подробиць від сім'ї.

Не можна не відзначити, як вони схожі один на одного на загальній фотографії. Ніби сестри.

Нагадаємо, племінниця Ротару Sonya Kay розкрила проблеми з грошима: харчується тільки хлібом. Співачка розповіла про непросте фінансове становище.

Як повідомляв портал Знай.ua, юна племінниця Ротару навчила українок креативно відкривати вино:"залежні б не витримали". Артистка вирішила ввечері розслабитися з келишком вина.

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Sonya Kay показала чоловіка, про якого думає досі: "ніколи не зможу зрозуміти".