На сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook розповіли, що командир 93 бригади полковник Дмитро Брижинський дав велике інтерв'ю.

Командиром 93-ї механізованої бригади Дмитра Брижинського призначили на початку 2019 року. Перша його ротація з підрозділом була в Авдіївці.

"93-ю бригаду всі знають: добровольці, бої за аеропорт... дещо двоїсте було відчуття. Сумнівався, впораюся чи ні. Крім того, усвідомлення раптом навалилася божевільної відповідальності. І гордість за довіру, що саме мені довірили 93-ю", - розповів командир в інтерьв'ю.

джерело: 93-тя ОМБр Холодний Яр
джерело: 93-тя ОМБр Холодний Яр

93-ту бригаду називають однією з найбільш боєздатних у ЗСУ. Як розповів командир Брижанський, якби його попросили описати трьома словами навчання 93-ї бригади на полігонах перед новою ротацією - це було б "50 Відтінків наступу". "Холодноярці". Адже бійці вчили відвойовувати захоплені території за різних погодних умов та з різною технікою, відпрацьовували мінну безпеку та антиснайпінг.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Головне - не втратити контакт з противником",- впевнений полковник.

джерело: 93-тя ОМБр Холодний Яр
джерело: 93-тя ОМБр Холодний Яр

В інтерв'ю виданню "Новинарня" командир бригади розповів про бої минулих років та очікування від ротації-2021, які проблеми залишаються в 93 омбр і як їх вирішують, чому досі не можна впоратися без волонтерів і як воно – робити якісні зміни в армії.

Брижинський радий, що пов'язав життя з армією – вона виросла за ці роки.

Полное интервью можно почитать тут

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські "боги війни" підготувалися до зустрічі з окупантами: "завжди потужно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські захисники показали, як нарощують м'язи для боротьби з ворогом

Також «Знай.иа " писав, що Загинули в боротьбі за Україну: легендарна 93-я поділилася історіями героїв і показала їхні обличчя