Відомий український співак, улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Melovin, який представляв у 2018 році Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", дав своїм шанувальникам і прихильницям порцію одкровень для солодких роздумів.

Цього разу Костя Бочаров поспілкувався з журналісткою Валерією Товстолес, якій встиг розповісти багато пікантних і гострих моментів зі свого зіркового життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Русское радио Украина" в мережі Facebook.

"Якщо ви ніколи не їли котячий корм, то ви точно не MÉLOVIN. А хочете дізнатися, які у артиста улюблені місця для сексу, як він вилікувався від зіркової хвороби, чи виходить на сцену п'яним і багато іншого - обов'язково подивіться це відео. Мел традиційно поділився одкровеннями із зіркою Русское радио Украина Валерією Товстолес.", - інтригують автори публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В один прекрасний момент Валерія Товстолес запитала Костю про те, чи хворів він на зіркову хворобу.

Melovin на інтерв'ю, скріншот: Facebook
Melovin на інтерв'ю, скріншот: Facebook

"Так хворів. Ліки - це, напевно, твоє оточення, твої друзі. Які можуть тебе вчасно витягнути, сказати про те, що Мел, щось пішло не так. Насправді це жахливий стан. Якби я тоді працював з психотерапевтом, напевно все було б швидше. Як зрозуміти? Тобі здається, що всі тобі повинні. Ось, це найжахливіше для молодих всіх артистів. Якщо ви відчуваєте, що всі вам винні, лягайте в труну", - відповів Костя.

Раніше повідомляли, під "Маскою" загадкового Мольфара розгледіли ікону ЛГБТ.

Як повідомляв Знай.uа, Ласточкін або Сморигін: хто ховається під "Маскою" Жабеня.

Знай.uа писав, Melovin в жіночому образі здивував немузької анатомією: “Відчуваю сутички”.