Відомий український телеведучий Даніель Салем зовсім недавно став новим ведучим програми "Зірковий шлях". Кореспонденти вирішили взяти інтерв'ю у чоловіка, щоб познайомити його з глядачами.

Таким чином повідомляється, що чоловік ексклюзивно розповів про життя в Бейруті, а також про те, як він пережив смерть батьків.

Чоловік заради нової роботи підтягнув знання української мови, і веде тепер програму українською. Як зізнається сам Даніель Салем, це взагалі не легко, але, супер цікаво.

У 19 він переїхав до Одеси, і швидко вивчив російську. Але, для роботи на телебаченні довелося вчити і українську.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Народився чоловік в Одесі, але в 6 років переїхав з батьками на батьківщину тата - в Бейрут. Жили вони дуже бідно, і для того, щоб допомогти з грошима, він чистив на площі взуття перехожим.

Також, він на диски записував порнографічні записи, і продавав у школі іншим хлопцям. Сумнівний заробіток, який приносив дохід. У тиждень йшло 35 дисків, і всі гроші чоловік витрачав на сім'ю.

Трохи подорослішавши Даніель з дядьком їхав на заробітки за кордон.

З дитинства він любив екстремальні розваги: "Тато думав, що я помру до 15 років" - зізнався ведучий.

Постійно якісь пригоди: то з даху впаде, то побереться з кимось. Загалом, був досить активним хлопцем.

Нагадаємо, що зірка " Танців з зірками" Даніель Салем побешкетує на сцені "жіночого кварталу». Ефір буде наповнений яскравими музичними композиціями.

Як повідомляв " Знай.ua", милий Циклоп з "Маски" змусив Каменських потрясти сідницями: "Для якоїсь п * рнушки"

"Знай.ua" писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу " Маска": "Портрет ідеального чоловіка"