Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче фото, на якому позував з оголеним торсом у власному домашньому фітнес-клубі.

Так, 51-річний стриптизер демонстрував свою гордість - спортивне тіло, над яким наполегливо працює, проте при цьому сильно приспустив штани, що відразу кинулося в очі деяким його шанувальникам. Артист побажав аудиторії гарного вечора, посміхаючись на камеру і махаючи рукою, проте не всі оцінили образ зірки і думки шанувальників розділилися.

"Всім вечірній фізкультпривіт!😀"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ну, є ж в ньому щось відразливе!!!! 🔥 ", "Підтягни штани)))", "штанці підтягни не ганьбися", " чому штани завжди спущені?", "Всім би так виглядати у Вашому віці 🔥", " Ну в хорошій формі хлопець, ну і що? Таких багато,але кажуть, що Сексі у чоловіків? Це їх мозок. Я бажаю вам від душі розвиватися саме в цьому напрямку.", "Ну любить чоловік своє господарство, ну тут вже нічого не поробиш))))😂", "Тарзан, ти Аполлон🔥".

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.