Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками стильним фото, сидячи на фотні сірої стіни і примірявши світлі джинси, білосніжні кросівки з яскравими вставками, а також поло-оверсайз з довгим рукавом.

Так, артист під кадром прикріпив пост, видавши 7 неочевидних ознак людини, яка нікому не подобається. Серед ознак були надто добрі, малограмотні, зірки соціальних мереж, хвальки, занадто задоволені і навіть люди зі складними іменами.

Сам же Володимир зазначив, що не переносить лицемірства, безвідповідальності і недоглянутості, а також остерігається невиправданої доброти і обожнювачів соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"7 неочевидних ознак людини, яка нікому не подобається.

Потрапив на такий заголовок і прочитав. Ось вам вижимка.

1. Занадто добрі люди
2. Малограмотність
3. Хвастощі впливовими людьми
4. Зірка соц.мереж
5. Занадто задоволений вигляд
6. Складне ім'я
7. Просто такі люди

Ось у мене збіг з першим і четвертим пунктом. Завжди остерігаюся невиправданої доброти і людей, які ну нааадто багато в соц.мережах, у них всі друзі і дуууже багато фотографій). Плюс відбувається підміна реального світу на віртуальний.
Все інше мене просто веселить або розчулює.

Але ось прям не подобається мені безвідповідальність, лицемірність і недоглянутість.

Прокинувся я сьогодні, звичайно, з негативною диспозицією)"

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.