Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським.

Артисти проводять багато часу разом, в тому числі знімають різні забавні ролики для соціальної мережі TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів. Зірка виставила нове кумедне відео, показавши проблему більшості дівчат у нелегкий карантинний час.

Так, красуня спочатку нафарбувала губи за допомогою матової помади, нібито збираючись на вулицю, примірявши білосніжний пухнастий кардиган і грайливо оголивши одне плече. Аліна не забула надіти і захисну маску, незважаючи на те, що косметика відбилася на тканині. Після Гросу помітила, що переплутала сторони маски, а тому брудна від помади її частина виявилася у всіх на виду.

@grosu.official

Логика? Не слышали 😳 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации #мейк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
♬ Не было логики - Александра💕🔥

Всі ці веселі дії супроводжувалися хітом Валерія Меладзе з далекого 2005 року "Притяженья больше нет", а точніше фразою "И пусть в моих поступках не было логики, я не умею жить по-другому"

"Логіка? Не чули 😳"

@grosu.official

Правда, что не идёт?😰😰😰 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации @romanpolianskiy

♬ Покупка шубы - СТС