В Україні, 9 квітня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, почнеться повернення квітневого тепла і великої кількості сонця завдяки південному антициклону Пеги. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, Максимальна температура повітря підніметься до +7℃ ...+11℃, а ось протягом вихідних (суботи та неділі) південно-західний вітер подарує більшості областей +12℃ ...+18℃ теплота. Однак вночі все ж залишаться невеликі мінуси у всіх областях, крім південних регіонів.

Антициклон подарує суху сонячну погоду, тому можна поступово адаптуватися від недавнього снігу, неприємних квітневих мінусів і теплих курточок. Але не слід скидати теплий одяг, змінюючи її на футболки-все слід робити поступово, спокійно і згідно актуальній атмосфері, щоб не захворіти.

Укргідрометцентр показує відсутність опадів у всіх областях України. Температура повітря буде дуже приємною. Наприклад, у Львові очікується +9℃ ...+11℃, в Одесі та Миколаєві +10℃ ...+12℃. У Криму +9℃ ...+11℃.

Температура повітря в Києві буде близько +9℃ ...+11℃ вдень, вночі 0℃ ...-2℃. Вітер буде північним (5-10 метрів в секунду).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прогноз на 9 квітня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 9 квітня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.