Відома українська телеведуча Олена Філонов відсвяткувала свій день народження. Вона показала підписникам,що буває коли занадто добре.

Таким чином повідомляється, що дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram гумористичний ролик. Там вона вирішила показати, що буває, якщо взяти на день народження багато алкогольних напоїв.

Дівчина розіграла цілий скетч у ванній.

У ролику Олена Філонова лежить у ванній з розпатланим волоссям, напівгола, а поруч з нею стоїть келих шампанського і сама пляшка від нього.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А що вчора було? Повторимо?" - запитує телеведуча у подруги тримаючись за голову.

Та погодилася повторити свято знову, але, дівчина передумала, і сказала: "Ріт, тільки давай через рік, гаразд?»

"День народження 🥳 вдався! 😅 👑 🥂 🥳 🎉 🍾 P. S. для тих у кого є почуття гумору! 😅 "- підписала даний пост сама Олена Філонова.

Ролик зібрав як і позитивні коментарі, так і ряд негативу. Багато хто не зрозумів гумору, і почав засуджувати Олену за те, що вона встигла на ранок видалити.

Коментарі під постом Олени Філонової, фото: скріншот
Коментарі під постом Олени Філонової, фото: скріншот

"Кошмар🤢 🤮", "А я був тверезіший після дня народження😜 😁", "Відео видалила з пальцем в одному місці 😂 😂 😂 😂 це бридко було і бридко", "Після перегляду сторіс, можу сказати тільки одне - позорисько!".

Нагадаємо, грайливі ручки Філонової пішли гуляти до нового бойфренда - ось це тіло: "чому ховаєш?". Олена Філонова вже не говорить про свою фігуру "бегемотика" , а показує гарячі кадри, можливо, з новим хлопцем

Як повідомляв "Знай.ua", Ревізор краси Олена Філонова блиснула пишними формами на Мальдівах: "Бегемотик"

"Знай.ua" писав, Ревізор Філонова впала в обійми до м'язистої блондинки: "Приголомшливий вечір"