Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу пародій "Ліпсінк батл", ведучою якого знаменитість є разом з продюсером і репером Потапом, з'явилася компрометуюче відео, на якому неозброєним оком видно, в яке незручне становище Тіна потрапилапід час зйомок проекту.

Так, артистка стояла за блискучим столом, примірявши вечірню сукню кольору фуксії і обговорюючи виступ хореографів Влада Ями в образі Джамали, а також Євгена Кота в образі Насті Каменських, коли раптово для всіх блискуча застібка від вбрання порвалася, ледь не показавши оголені груди зірки її колегам і численним шанувальникам.

Втім, красуня не розгубилася і встигла притримати сукню руками, голосно сміючись і частково ховаючись під столом. Потап же пожартував, що так впливають на Кароль спотивні тіла судді і хореографа "Танців з зірками".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Воу-воу, це буде справді гарячий епізод #ліпсінкбатл 🔥

Чекаєш?


Дивись шостий епізод #ліпсінкбатл ексклюзивно в ефірі 1+1 та на @1plus1.video щосуботи о 20:15!"