Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила стильне селфі, приїхавши погостювати додому до батьків у рідний Хмельницький. Так, артистка приміряла світлі джинси із завищеною талією, а також шовковий яскраво-блакитний міні-топ з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнивши образ тонким золотим браслетиком на лівій руці.

Красуня грайливо прикрила частину обличчя волоссям, адже буквально днями кардинально змінила імідж, обрізавши довге світле волосся під каре. При цьому зірка не упустила можливості блиснути тонкою талією, а також грудьми, порівнюючи себе з метеликом морфо.

"🦋🦋🦋"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали засипати Лесю компліментами: "Лесяяяя - це божественно🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Ааа градусник вибухнув❤️❤️❤️😍", "Нереальна🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "От що значить не вживати вареники та пиріжки💪😉Класнюча😍", "Волосся просто нереально красиве😍 Леся ти просто запальничка🔥", "Леся, розкажіть у прямих ефірах або історіях про секрети своєї стрункості 🙏", "Краса 😍😍😍", "Красуня 🌹🌹🌹".