Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

8 квітня знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика. Так, зірка вже встигла поділитися першим випуском проекту, розповідаючи, як зважилася на важливий крок, купивши квитки закордон всього за два дні до вильоту. Спочатку подруги не підтримали Настю, проте незабаром змінили свою думку.

Сама ж артистка зізналася, що на зміни її підштовхнув стан здоров'я - дівчина раптово потрапила в лікарню, де лежала під крапельницею, а лікарі відзначили, що всьому виною став стрес.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Друзі, скільки живу на цьому світі - ніколи в житті не було такого стану!

Просто потемніло в очах, почастішав пульс, пунцовими стали щоки, від цього я стала боятися, мені стало страшно...

І такого ніколи не було! Доктор сказав, що у мене панічна атака.

Напевно просто накопичилося, та й подій було багато..."