Стало відомо про розставання пари відомих мандрівників. Джек Морріс і Лорен Буллен ошелешили новиною про розкол їхнього союзу.

Таким чином повідомляється, що популярні Instagram-блогери вели розкішне життя, якому заздрив кожен другий. Вони постійно подорожували по світу, радували місцевими видами. Але, як виявилося, це була лише ідеальна картинка, і вони прийняли рішення розлучитися.

Разом вони були протягом останніх п'яти років. За цей час їм вдалося зібрати величезну аудиторію - у Джека Морріса 2 мільйони фанатiв, а у Лорен Буллен 2,5.

Два роки тому вони прийняли рішення придбати особняк на Балі, вартість якого перевищує 1,2 мільйона доларів. Все це за гроші, які вони заробили на соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раптом, все припинилося, і вони зізналися в розколі їх пари.

"Я провів з цією дівчиною найкращі роки свого життя, і я буду дорожити цими спогадами завжди", - сказав Морріс.

Вони розповідають, що показували шанувальникам в мережі всього п'ять відсотків їхнього життя. Вони бачили те, що їм дозволяли бачити: фото з подорожей, будівництво будинку, і так далі.

Дівчина також вирішила розповісти про розставання в своєму пості. Лорен Буллен назвала свого колишнього хлопця найкращим, що могло трапитися з нею в житті.

"На жаль, минулого року ми дозволили нашим відносинам вислизнути від нас", - сказала вона.

Нагадаємо, Авіаперельоти відновляться в 2026 році - в Європі озвучили невтішний прогноз.

Як повідомляв портал Знай.uа, Wizz Air запустив рейси на Кіпр

Також Знай.uа писав, український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом