Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка є зірковим детективом шоу "Маска" на телеканалі "Україна", де разом з Настею Каменських, Андрієм Данилко, Дзідзьо, Олегом Винником і численними українцями вгадують, хто зі знаменитостей ховається під важкими костюмами.

Зірка вирішила пожартувати над Дзідзьо, посадивши виконавця на коліна і взявшись качати його. При цьому фоном для ролика служила трендова в TikTok пісня DailyRay "Вот он, настоящий пельмень", а сама Ольга грайливо показувала язик і округляла очі. Красуня не упустила можливості продемонструвати і струнку фігуру, примірявши стильний спортивний костюм сірого кольору, доповнивши образ масивними білими кросівками і блискучими аксесуарами у вигляді підвісок.

@polyakova_olya

А вот и пельмень @dzidzio 😜#настоящийпельмень

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще
♬ Звук посвящён ПРЕКРАСНОМУ - Эксайдер, оригинальный чел

"А ось і пельмень @dzidzio 😜"

Варто відзначити, що фінал шоу відбудеться вже в суботу, 10 квітня. У фінал "Маски" пройшли відразу три персонажі, які встигли підкорити українців своїми голосами: рішучий Носоріг, сяюча Сонце і мужній Дракон. Також українцям і членам журі запропонували відгадати запрошеного персонажа - апетитного Рака.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора