Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом з Волині. Як зробити смачний, а головне натуральний березовий сік.

Таким чином повідомляється, що ролик опублікований на You Tube каналі чоловіки, де за ним стежить вже понад 78 тисяч осіб.

Тисячі українців на початку весни збирають з беріз сік, а потім закривають його в банках з різними наповнювачами. Так робить і Ольга Лозовська з родиною на Волині.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео
Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися"

Юрій Нікітін розповів, як балує дружину Ольгу Горбачову: "Це дорожче за всі прикраси"

Жителі селища виявили тисячі мертвих тіл на березі річки

Українки з Дубая після прильоту до Києва заговорили про жахи в'язниці: "Ми молилися щодня"

Показати ще

Вони все спускають сік з беріз, і закривають з апельсинами, шипшиною, і навіть з м'ятними цукерками.

У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру, і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити накип'яченим березовим соком, навіть не потрібно розбавляти водою.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео
Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

За сезон сім'я може закрити приблизно 50 таких банок.

Всередину банки можна класти те, чого душа захоче-апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео
Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

І далі просто закочує його в банки. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніше і корисніше, ніж магазинні.

Нагадаємо, Рубана домашня ковбаса: як приготувати натуральний продукт своїми руками. Рубана ковбаса виходить дуже ніжною і соковитою

Як повідомляв портал "Знай.ua", справжні Галицькі крученики: ніякі котлети і відбивні з ними не зрівняються. Рецепт справжніх галицьких кручеників

Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними