Юлія Мочалова на проекті "Супермодель по-українськи" запам'яталася глядачам яскравою зовнішністю і заявою про те, що раніше вона була Василем.

У 15 років Вася почав пити гормони, а в 16 – переніс операцію зі зміни статі і став жінкою. Після участі в українському шоу, модель активно займалася своєю кар'єрою і навіть знялася у фільмі. Зараз Юлія живе в Америці.

На аккаунт дівчини в Instagram підписані 183 тисячі підписників, з якими вона часто ділиться історіями зі свого життя.

Нещодавно в Insta Stories Мочалова зазначила, що пройшлася вулицями Нью-Йорку в обтягуючих лосинах, абсолютно не соромлячись себе і свого тіла.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Нас не ущемляють, а відразу п*здять і вбивають", - розповідає про менталітет України Юлія.

Як Юлія Мочалова виглядала в юному віці:

Юлія Мочалова на кастингу "Супермодель по-українськи":

Нагадаємо, відома акторка Тільда Свінтон зробила камінг-аут: "Завжди відчувала себе квіром".

Як повідомляв портал Знай.uа, Елліот Пейдж став першим трансгендером на обкладинці Time: як актор зважився на камінг-аут.

Також портал Знай.uа писав, що сторінку трансгендерної зірки "ТМПУ" Софі Берідзе зламали шахраї: "Дядько помер на місці, мама в комі".