Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка презентувала нову композицію під назвою "Обійми". Після туру по Україні та відпочинку в Карпатах Ірина повернулася до роботи в Києві.

Цього разу Федишин опублікувала невеликий, але інтригуючий уривок з інтерв'ю для програми "Поза очі", яке покажуть у п'ятницю, 9 квітня, на телеканалі "Інтер". Раніше артистка пообіцяла, що відповідатиме на всі питання відкрито і відверто.

"Вже завтра (в п'ятницю) відверте інтерв'ю в програмі "Поза очі" на "Інтері", - нагадала шанувальникам співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Чекаю і буду дивитися)", "Ви просто супер, ❤️", "🙌👏👏👏", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко нагодував Ірину Федишин бджолами: "Спеціальний проект". Співачка показала ціле відро з мертвих бджіл.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізла в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.