Стало відомо про інцидент, який стався в Одесі на Парковій кілька днів тому. Чоловік напав на свою сусіду і побив її.

Таким чином повідомляється чоловік в Одесі напав на жінку, яка є його сусідкою. Він розбив їй голову, а також телефон.

Всьому виною стали постійні скарги з боку жінки, а також виклик співробітників правоохоронних органів через дочку зловмисника.

Побої на жінці, фото: соціальні мережі
Побої на жінці, фото: соціальні мережі

Дівчина вже доросла, і вона хвора. Постійно кричить, молить про якусь допомогу, а також ходить абсолютно оголеною перед вікном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Все це сусідка спостерігає протягом останніх 15 років, і вже не перший раз чоловік нападає на жінок і погрожує їм розправою. На районі його почали навіть боятися.

Співробітникам правоохоронних органів він двері не відкриває ніколи, не хоче мати з ними справу. Заява, вже не перша, була написана і чекає свого череда, а побої з побитої жінки зняті.

Камера відеоспостереження, яка встановлена на під'їзді, зняла момент нападу. Жінка підходила додому, як раптом, там її чекав чоловік. Він відразу почав бити сусідку, хоч вона і намагалася втекти.

Завдавши кілька ударів ногою по голові, неадекват взяв її телефон і кинув з усієї сили на землю.

Нагадаємо, раніше На Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Поліція пов'язала "голого" харків'янина в метро, вивели під руки: "місто може спати спокійно"

Також "Знай.ua" писав, що "Голий" киянин накинувся на водія тролейбуса з палицею і матами: "ти що, е * * нутий?"