На сторінці Міністерства внутрішніх справ України з'явилися чудові новини. Гвардійська собака на Ім'я Ніка допомогла знайти і повернути маленького хлопчика додому.

Таким чином повідомляється, що сталося це ввечері середу, 7 квітня. Семирічний хлопчик із села Холонів, що на Волині, пішов гуляти, і так і не повернувся додому.

Наступного ранку мати дитини повідомила про зникнення хлопчика в поліцію.

До пошуків зниклого були залучені практично півсотні поліцейських, а також два десятки військовослужбовців з Луцька. Розшукати його допоміг службовий собака разом з гвардійським кінологом сержантом Денисом Тимченком.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чоловік розповів, що коли вони проходили ліс, то Ніка оперативно взяла слід і повела в бік колії. Так вони і змогли дійти до водойми, де вівчарка почала подавати сигнали.

Там був хлопчик, який розповів потім, що постійно кликав на допомогу, але ніхто його не чув.

На щастя, з хлопчиком все добре, і йому нічого більше не загрожує.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.