Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар разом з чоловіком Олександром Стояновим дали інтерв'ю "Зірковому шляху", де розповіли про свій гастрономічний секрет і як проходить підготовка до виступу.

Відповідне відео з'явилося на офіційному акаунті "Зіркового шляху" в Інстаграмі.

Так, зіркове подружжя зізналося, що на гастролях у них завжди з собою цукерки, які так любить Олександр і ковбаски, які обожнює Катерина.

"У нас завжди з собою цукерки і ковбаски",- зізналася балерина.

Також Катерина Кухар поскаржилася, що її чоловік дуже вимогливий і змушує багато і важко працювати перед виступами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це правда, тому що у нас в наступному місяці по Україні ми маємо великий графік. Потім через місяць теж є графік",- каже Олександр Стоянов.

Балерина жартома пригрозила, що скоро перейменує чоловіка в телефоні на "Самий деспотичний балетний імпресаріо".

"Я думаю, що я його скоро перейменую в телефоні і напишу - "Самий деспотичний балетний імпресаріо",- поділилася Кухар.

"Ексклюзивне інтерв'ю з Катериною Кухар та Олександром Стояновим
Ми побували за лаштунками балету, побачили підготовку @ekaterinakukhar_official та @stoianov_aleksandr до виступу, розпитали про їхні ритуали, а також поспілкувалися про особисте",- написано в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прима-балерина Кухар дала газу оголеною ніжкою за кермом Porsche: "адреналін піднімається". Катерину Кухар з "Танців з зірками" помітили за кермом новенького Porsche

Як повідомляє портал «Знай.иа» Балерина Катерина Кухар проміняла чоловіка на американську знаменитість:"Вибачте". Катерина Кухар встала проти свого чоловіка Олександра Стоянова

Також «Знай.иа " писав, що Балерина Катерина Кухар створила " крила метелика "для танцівниць:"неземна легкість". Катерина Кухар створила шовкові балетні спідниці з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN.