Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив нове селфі, позуючи в чорній футболці і блейзері на тлі білосніжної стіни, загадково дивлячись в камеру. Так, артист вирішив трохи пофілософствувати, обурившись часом "телефонів і соцмереж", а також вірутальними емоціями і брехливими словами.

На думку зірки, куди важливіше кинути справи і примчати до коханої людини, намагаючись довести справжність почуттів. Варто відзначити, що сам Віталій приховує особисте життя, проте натякав на те, що у нього вже є кохана.

"У наш час телефонів і брехливих слів,

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Віртуальних емоцій і соціальних мереж...

Це, напевно, більше, ніж просто любов,

Якщо людина кинула все і приїхала до тебе."

Фолловери не пройшли повз і навіть почали вгадувати,що сталося в житті Козловського: "це, так! Віталій, до вас хтось приїхав? Дуже, дорогий?так, приємно коли, заради нас людина, кидає все і скасовує, всі свої плани 😊", " Гарний❤️", " це правда❤️"," Чомусь ти Віталій сумний!", "Гарний погляд...але все ще з сумом".