Відомий український виконавець Віталій Козловський поділилася дуже зворушливою історією.

Йому вдалося знайти своєму 73-річному батькові любов і тепер він шалено закоханий. Про це Козловський розповів у програмі "ЖВЛ". Співак зазначив, що історія кохання його тата почалася відразу ж після переїзду до Києва зі Львова півтора роки тому. Мама ж Віталія вже довгий час проживає на території Італії.

Віталій Козловський, скріншот: Youtube
Віталій Козловський, скріншот: Youtube

"I це найдивовижніше, напевно, що сталося в його житті. І в моєму так само. Тому що я не можу насолодитися щастям свого батька, який, скажімо так, за обставинами життя був зневіреної в жінках. І точно не міг собі уявити, що в свої 73 роки він буде закоханим і закохається. Вона проста, але така надзвичайна жінка", - каже Віталій в інтерв'ю.

Козловський зазначає, що познайомилися вони в будинку, куди його батько заселився після переїзду. Жінка Ніна працювала там консьєржкою, а ось перша фраза його батька була - тільки не Закохайся в мене. І після цього щось сталося, що тепер ці люди живуть разом і підтримують один одного. При цьому Виконавець каже, що ніколи не знаєш, де втратиш людину, і де зумієш її знайти. Адже він може перебувати прямо біля тебе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Але ось про своє життя Віталій розповідати не збирається, хоча карантин проводив з дівчиною, замислюючись про одруження.

Нагадаємо, Козловський під 8 березня згадав, як його втішала закохана Гросу: "Понестися..."

Як повідомляв "Знай.ua", колишній Рамины Віталій Козловський відправився в " місце сили"

Знай.ua писав, Віталій Козловський ледь не затьмарив Олю Полякову "прыгучими" танцями