Стало відомо про те, що в Москві знову пролунав гімн України. Все завдяки молодій дівчина, яка стала чемпіонкою Європи з важкої атлетики.

Таким чином повідомляється, що українка Ірина Деха завоювала «золоту» медаль на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який цього року проходив у Москві.

Про це повідомили на сторінці Національного олімпійського комітету в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мешканка Харкова взяла 113 кг у ривку, а також 135 кг у поштовху. За сумою двоборства вийшло 248 кілограмів, і це допомогло їй випередити росіянок Ірину Сотієву і Анастасію Романову, які підняли 246 і 243 кг відповідно.

У коментарях під постом в Instagram користувачі почали писати: "Молодчинка! Дякую за перемогу!", "Гордо звучить"," на це можна дивитися вічно", "Аж мурашки по шкірі".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Варто також нагадати, що такий же успіх Ірина Деха отримала на чемпіонаті ще в 2016 році, і ось, він повторився.

Ірина Деха, фото: Facebook
Ірина Деха, фото: Facebook

Це не всі досягнення українок на чемпіонаті, який проходить у Москві. Всього кілька днів тому теж харків'янка стала абсолютною чемпіонкою Європи в категорії до 55 кг.їй вдалося підняти 208 кг в сумі.

Завдяки нашим дівчатам у Москві пролунав гімн України, і ще раз нагадав усім ворогам, що ми просто так не здаємося.

Нагадаємо, що Львівський богатир привіз три золота з чемпіонату України: підняв сім жінок за один раз

Як повідомляв портал " Знай.ІА", юна франківчанка зробила хід конем і привезла додому три медалі: ось як потрібно грати в шахи

Також " Знай.ІА " писав, що Джекі Чан зі Львівщини взяв "золото" чемпіонату з тхеквондо