Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний сімейний знімок з красунею-дружиною Вікторією та їх донькою, 6-річною Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі".

Так, артист з коханою вибрався на прогулянку в один з сонячних весняних днів, поки їх малеча каталася на роликах. Шоумен і його найрідніші люди зробили "найпопулярніший" для селфі вираз обличчя, грайливо піднявши брови і склавши губи "бантиком", злегка посміхаючись на камеру.

"Один із найпопулярніших виразів обличчя на фото )))

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Признайтеся чесно, ви ж теж так робите...? 😂😂😂"

Фолловери не пройшли повз і почали засипати сім'ю компліментами: "Ви такі гарні, вашій сім'ї все пасує. Вас всі обожнюють😍 👏", "блін, як ви схожі, Ви напевно родичі😀 🥰 😘", " кумедні🔥 😃 😉", " постійно, тільки й ходжу з таким обличчям! Ха-Ха! ❤️😂❤️😍😍", "Ви так всі схожі один на одного, Просто супер.", "Які ви Класні🔥❤️❤️❤️", "@yuriy_tkach Я і зараз так роблю!😉 ", "Ліза-Папуня!)😍".