Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Замінитість виставила спокусливий кадр з фотосесії в спекотному Дубай, ОАЕ, де відпочивала в кінці березня, кардинально змінивши імідж. Так, артистка обрізала більше 30 сантиметрів волосся, з'явившись перед шанувальниками з новою зачіскою, примірявши монокіні чорного кольору з глибоким декольте і вставками у вигляді золотих кілець.

Зірка блиснула стрункою фігурою, а також вирішила пояснити дівчатам, чому на їхньому шляху так часто трапляються ненадійні кохані.

"Мені весь час трапляються мерзотники, я - магніт для чоловіків з дивацтвами.»

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Думаю, така історія знайома кожній дівчині: переходячи з відносин у відносини, ти помічаєш якусь циклічність і повторення одного і того ж сценарію.

Але чому??? Адже я ж щиро намагаюся в нових відносини бути новою, невже я негідна щастя?

Гідна!!! Кожна людина гідна щастя, але часто методи досягнення бувають неефективними

Зараз я читаю книгу Р. Норвуд "Дівчата, які занадто люблять сильно." У ній автор описує цікаве психологічне дослідження, яке показує, що люди в дорослому житті грають в ті ігри, які колись в дитинстві завдали їм травму.

Тобто поки ти не знайдеш найефективніший алгоритм,
ти не вийдеш з гри, і як в улюбленій комп'ютерній грі #SuperMario при невірному ході тебе буде відкидати в початок😒.

І цей кармічний вузол може тримати вас ще довго, до тих пір, поки ви не награєтеся і в кінці кінців не створите новий механізм проходження цієї закільцьованої гри!

Або просто перестанете в неї грати!

Бажаю всім нам грати тільки в здорові і корисні ігри ❤️, а краще просто жити в задоволення)"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася