Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж мільйоном фоловерів.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі. Красуня приміряла темно-синій брючний костюм в смужку, білосніжну сорочку і смарагдову краватку, буквально перевтілившись в чоловіка, а "фішкою" вбрання стали густі приклеєні вуса, а також зібране назад довге каштанове волосся Регіни.

Шанувальники навіть припустили, що Тодоренко копіює культового іспанського живописця, преставника сюрреалізму Сальвадора Далі.

@reginatodorenko

Так-то оно так😝

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
♬ whyisthisaudiofamous - molly 💛

"Якось воно так😝"

Варто відзначити, що раніше Регіна Тодоренко вже змінювала різні образи, від зухвалої Емі Уайнхаус і Клеопатри до милої героїні аніме зі світлим волоссям і ніжної ельфійки з рожевою перукою на голові.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася