Команда відомої української співачки надії Дорофєєва з голосу відвідала студію "Сніданку з 1+1". Там вони виконали пісню, а також провели прямий ефір в Instagram.

Таким чином повідомляється, що Ілля Ніколаєнко, Ірина Єбралідзе, Андрій Науменко, Ілля Рєзніков прокинулися о четвертій ранку заради того, щоб відвідати студію програми, і порадувати шанувальників своїми вокальними даними.

На офіційному акаунті "Голосу країни" провели прямий ефір, де розповіли, що найважче в підготовці до прямих ефірів.

"Ну, по-перше - не забути слова. По-друге - не забути номер. Чи не захворіти, багато чого. І потрібно бути там, в той момент. Ми знали за місяць, і кожен день напруга зростає " - говорить Ілля Рєзніков.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Його тезка Ілля Ніколаєнко теж вирішив розповісти, що найважче в підготовці до ефірів: «єдине що заважає-пандемія, коронавірус, який нас в якісь рамки ввів».

Ірина Єбралідзе: "для мене головне не перегоріти, не перехвилюватися. Всі ми знаємо, коли ми хвилюємося у нас з голосом відбуваються якісь неймовірні речі. Для мене найскладніше було позаду-це сліпі прослуховування, баттли нокаути.

У команди також запитали, як же їм працюється з Надею, і як проходить підготовка з нею, яку участь вона в цьому бере.

Учасники відзначили, що неймовірно її люблять, і з усіх команд - у них найкраща, як вважають самі вокалісти. Все тому що у них більше свободи, більше креативу. Вона мотивує постійно знаходити щось нове, бути в тренді. Плюс до всього вона дуже відповідальна. Незважаючи на дуже зайнятою графік, вона завжди знаходить час для підопічних.

У коментарях користувачі почали писати: "Чудова команда!! Перемоги вам", "Половина схожа на Дантеса, друга на Позитива".

Що підготували вони можна буде побачити вже цієї неділі-11 квітня на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам