Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським.

Артисти проводять багато часу разом, в тому числі знімають різні забавні ролики для соціальної мережі TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, зіркова парочка розіграла сценку, де Аліна була парфумером, а Роман - її клієнтом, який шукав особливий аромат. Красуня запропонувала коханому справжній екслюзив з незвичайними нотками, колаборацію з декількох запахів: тижневих шкарпеток з-під дивана, штанів далекобійника, мокрого собаки, квартири дідуся і гнилої картонної коробки.

@grosu.official

Экзкюзивный аромат для избранных😅👌🏼 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации #шиза

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
♬ оригинальный звук - Comedy club

Коли ж Полянському запропонували оцінити аромат, той зазначив, що це просто огидно. Згодом актор зізнався, що запах здається йому знайомим, а сам аромат виявився анісом - дійсно рослина дуже своєрідна, проте вважається корисною, з ннею навіть роблять драже.

"У мене є ексклюзивний аромат, це колаборація декількох запахів...

Тут запах тижневих шкарпеток з-під дивана, штанів далекобійника, мокрої собаки, квартири дідуся і гнилої картонної коробки!

Оцінивши..."