Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

8 квітня знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика. Так, зірка вже встигла виставити безліч спокусливих кадрів в бікіні і цей раз не став винятком. Артистка позувала в міні-шортах і чорно-білому купальнику, а також сонцезахисних окулярах "авіаторах", спершись на пальму і демонструючи струнку фігуру. Настя зізналася, що щаслива розділяти кожен день зі своїми дівчатками.

"Щаслива перебувати в одному з моїх улюблених місць на планеті і розділяти кожен момент з моїми дівчатками 🥰

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

І від того, що ви нарешті побачили першу серію "Девочки рулят" 👩 🏼 🤝 👩 🏻 📹

Ставте ❤️ якщо чекаєте продовження"

Фолловери не пройшли повз: "Шикарна жінка. Фігура гарна. Симпатична. Успішна! Мрія кожної дівчини!!!!!", "Вогонь Настьонаа!!!** 😮 👏 🔥 ", "Прекрасна, красива Настя Каменських ❤️ми любимо Настю Каменських ❤️", "шикарна🔥", "ви Красуня🌺".