Стало відомо про курйоз, який стався днями в Одесі. На будинку обвалилася статуя, яку зробили з пляшки. На роботи було витрачено приблизно 150 мільйонів гривень.

Таким чином повідомляється, що реставратори вирішили використовувати пластикову тару в якості каркаса для голови. Через трохи більше року скульптура почала сипатися, і одесити побачили, з чого ж вона була зроблена.

Сталося це на Будинку Руссова, що в центрі Одеси. Голову обвалилася статуї зробили за допомогою звичайної пластикової пляшки.

Про це розповів одеський краєзнавець Євген Сокольський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Почалася реставрація в 2018 році, і ось, в грудні 2019 року роботи завершилися, що урочисто зустріли з оркестром. У заході брав участь також мер Геннадій Труханов.

На ремонт було витрачено приблизно 150 мільйонів гривень з міського бюджету. Тепер видно, на що пішла основна частина суми.

Одеса, фото: Євген Соколовський
Одеса, фото: Євген Соколовський

У січні 2021 року поліція повідомила про підозру Олені Сердюк, екс-директору компанії "Укрспецпроект", яка реставрувала будинок Руссова.

Одеса, фото: Євген Соколовський
Одеса, фото: Євген Соколовський

Слідство запевняє, що вона протягом декількох місяців завищувала об'єм і вартість робіт. Зараз вона під арештом чекає суду.

Нагадаємо, що тернополянка зібралася підкорити "Голос країни", українців просять підтримати: "тримайте кулачки!"

Як повідомляв портал Знай.ua , львів'янам показали, як одягалися жінки в 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.ua писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині понад півстоліття тому.