Відома українська співачка, майже таємне кохання молдавського артиста Дана Балана Тіна Кароль продовжує радувати, й іноді, навіть сильно дивувати свою численну армію шанувальників. Цього разу в мережі з'явилися кадри пікантного конфузу, Тіна ледь не втратила найважливіше, у що була одягнена.

Справа в тому, що з Тіни буквально зірвалася сукня просто під час зйомок чергової серії шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл".

Про це стало відомо завдяки публікації користувача мережі TikTok romanheniiaa.

Тіна Кароль, скріншот: TikTok
Тіна Кароль, скріншот: TikTok

На опублікованих кадрах можна помітити багато чого цікавого. Але те, що давно хоче побачити чоловіча половина шанувальників співачки, все ж залишилося в цілості й безпеці. Навіть ведучий шоу, відомий український продюсер, чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко був не готовий до такого повороту подій. На обличчі Потапа можна помітити легкий шок і здивування.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Потап, скріншот: TikTok
Потап, скріншот: TikTok

На Тіні Кароль красувалося рожевенька сукня, і під час відповіді для одного з учасників бретельки спокусливої сукні зрадницьки розстебнулися. Тіна почала голосно сміятися, прикривати всі свої принади руками і навіть сховалася під студійну тумбочку. Ось такі бувають незручні, але веселі випадки.

Раніше повідомляли, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Cпокусливий образ".

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав небезпечний екстрим за крок від трагедії: "Кобра в машині!".

Знай.uа писав, сини Ірини Федишин розкрили несподівану правду про зіркову маму: діти не обманюють.