Подружня парочка, яка вирішила трохи урізноманітнити своє інтимне життя у вантажівці на пасовищі, розповіла неймовірну історію. Справа в тому, що "хвилини задоволення" довелося перервати через підозрілого гостя. Повністю історію пара, яка вже 9 років разом, навіть розповіла перед телекамерами.

Брайан і Ханна потрапили до лікарні після того, як їх сексуальні втіхи перервала корова. Ага, можете перечитати це ще раз, щоб ви зрозуміли, що вам не здалося.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського таблоїду The Sun.

Вантажівка, скріншот: Instagram
Вантажівка, скріншот: Instagram

"У вантажівці було нормально, часом доводилося просто зупинятися і сміятися над цим", - поділився Брайан.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У якийсь момент пару перервала корова, яка стала навпроти і почала дивитися на них. Ханна розповіла, що, коли виглянула у вікно, побачила поруч ніс тварини і злякалася. Від страху жінка сіпнулася, після чого скрикнула від болю.

Вся ця пригода закінчилася терміновою поїздкою Брайана і Ханни до відділення невідкладної медичної допомоги, де у неї виявили кровотечу. На жаль у жінки діагностували розрив кісти яєчника. Зараз Ханна повністю одужала, все в порядку, і прийшов час розповісти про це на телебаченні. Ну, принаймні, їм так захотілося. Можливо, такий і був план.

Раніше повідомляли, львівські селяни повстали через голодних корів - молока не буде: "Де пасовища?".

Як повідомляв Знай.uа, Франківськ перетвориться на місто квітучих тюльпанів: нюхати - не нанюхатися.

Знай.uа писав, у Львові скажений BMW відправив на той світ кур'єрку Glovo: летіла без шолома назустріч смерті.