Українська виконавиця Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників будь-якими новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 6,4 мільйонів чоловік.

Вчора ж співачка виставила в Stories дуже багато публікацій, пов'язаних з її дочкою. Адже у Євангеліни Левандовської був День народження, їй виповнилося десять років. Малятко вирішила заспівати прямо на камеру, паралельно дістаючи щось зі скляної склянки. Варто визнати, що Єва дуже схожа на свою маму.

Дуже багато людей виставили свої привітання, адресовані дівчинці.

"Дорога Євочка, вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі яскравого, справжнього і Райдужного майбутнього. Нехай твоє життя буде наповнена світлом, музикою, поезією і романтикою. Нехай все, що є хорошого в цьому світі прийде до тебе і подвоїться", - написав один з них.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У моєї улюбленої хрещениці день народження! Євусік, я з перших хвилин життя поруч з тобою і так буде завжди! Ти-розумна і тонка дівчинка! І я шалено пишаюся тим як ти ростеш і якою цікавою людиною стаєш. будь здорова і щаслива, Малятко! Вітаю @lobodaofficial і всю нашу велику дружну сім'ю! У нас сьогодні чергове свято! Ура!😍❤", - заявила музичний продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, хто із зірок шоу-бізнесу її бісить - Тіна Кароль у списку: "Дратують"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода показала любов з найближчою людиною: "З тобою боротися немає сил"

Знай.ua писав, кум Лободи Анатоліч скоро стане татом, ось чим займається його старша дочка: "Мій котик"