Рецептів приготування червоного українського борщу існує безліч. Щобільше, в кожної господині є свої секрети, які роблять цю першу страву унікальною.

Однак існують певні правила, завдяки яким борщ збереже еталонний красивий червоний колір та буде смачним. Про це розповідає телеграм-канал "Real Food".

Інгредієнти на бульйон:

  • Вода - 2 л;
  • Яловичина на кістці - 300 г;
  • Цибуля - 1 шт.;
  • Морква - 1 шт.;
  • Перець горошок і лавровий лист.

Червоний борщ, кадр з відео
Червоний борщ, кадр з відео

Інгредієнти для підсмажки:

Популярні новини зараз

Джонні Депп в молодості й зараз: як змінився з роками знаменитий капітан Джек Горобець

Вкрадене дитинство: на Закарпатті підлітки знущалися над неповнолітньою дівчиною, знімаючи процес на камеру

У Пенсійному фонді пояснили, як побачити стаж, напрацьований роками: "Чому не зараховується?"

В університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"

Показати ще
  • Соняшникова олія для смаження;
  • Цибуля - 1 шт.;
  • Морква - 1 шт.;
  • Буряк - 3 шт.;
  • Лимонний сік - 1 ст. л.;
  • Томатна паста - 1,5 ст. л.;
  • Цукор - 1 ст. л.;
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Картопля - 3 шт.;
  • Капуста - 300 г;
  • Буряк - 1 шт. (під кінець);
  • Часник - 2 зубчики;
  • Кріп за бажанням;
  • Вершкове масло - 20 г.

Секрети приготування:

Лимонний сік до борщу потрібно додавати для збереження кольору. Капуста червонокачанна додається для ще більш насиченого кольору, адже на смак ніяк не впливає.

Крім того, не забудьте додати маленький цілий буряк, тоді борщ вийде дуже червоний і красивий.

Борщ / фото: Pixabay
Борщ / фото: Pixabay

Нагадаємо, замінять вареники зі сметанкою: картопляні крученики з цибулькою нашвидкуруч. Ця страва стане відмінною альтернативою вареникам

Як повідомляв портал "Знай.ua", апетитний бургер без м'яса для тих, хто постить: нереально смачно і корисно. Відмінна ідея, щоб посмакувати чимось апетитним у період Великого посту

Також "Знай.ua" писав, найкращі рецепти тіста, які зекономлять ваш час: дріжджове, бісквітне, листкове і пісочне. Вони виручать, коли хочеться швидко приготувати щось смачненьке