Колишня дружина відомого українського репера Потапа Ірина Горова частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч осіб. І зараз вона заговорила про важливість реставрації екосистеми.

На думку Горової, відновлення екосистеми - це пріоритет майбутнього десятиліття. Вже другий рік поспіль вона підтримує екологічний проект "Greening of the Planet", який сьогодні висаджував 100 млн дерев у 100 країнах світу.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Реставрація екосистеми - це пріоритет майбутнього десятиліття, якщо ми хочемо залишити міцну спадщину для майбутніх поколінь", - такими словами в 2020 оголосив порядок щорічної зустрічі світових лідерів в Давосі Клаус Шваб, засновник Всесвітнього економічного форуму🍃

Звичайно ж тоді він не знав, що всього кілька місяців по тому пандемія коронавірусу переверне всю планету догори дном, і навіть ті, хто були з його тезою не згодні, змінять свою думку.

Сьогодні питання об'єднання бізнесу навколо соціальних та еко ініціатив стоїть особливо гостро, коли всім вже ясно, що кожен сам по собі не впорається - але нам під силу впоратися разом 💪

Другий рік поспіль ми, як група компаній @mozgi_group, підтримуємо екологічний проект @greening_of_the_planet, сьогодні висаджували 100 млн дерев у 100 країнах світу!

Величезна подяка ініціаторам проекту CEO Club Ukraine в особі @sergey_gaydaychuk та президенту @business_woman_club Ганні Крисюк @anjainfo за цю соціальну платформу, яка змогла об'єднати навколо себе представників бізнесу, влади та суспільства по всьому світу, щоб зробити екосистему нашої планети трішки кращою", - написала Горова.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Потапа Ірина Горова зізналася в почуттях до Наді Дорофєєвої

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Потапа Горова розсунула ноги перед літнім чоловіком: "знову програла"

Також «Знай.иа " писав, що Названа дочка Потапа відірвалася з мамою на шикарному пляжі: "чорно-біла естетика"