Відома російська співачка, виконавиця хітів "Мой ненаглядный", "Не плачь" і "Ясный мой свет" Тетяна Буланова продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу Тетяна вирішила не нагнітати депресивний настрій, а просто похизувалася водінням елітного авто марки Mercedes-Benz.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тетяни Буланової в мережі Instagram.

Публікація Тетяни Буланової, скріншот: Instagram
Публікація Тетяни Буланової, скріншот: Instagram

"А я сяду в кабріолет....", - коротко підписала публікацію Тетяна Буланова, процитувавши відомий хіт Любові Успенської.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво зазначити, що один з найзалайканіших коментарів виглядає так: "Найкращій співачці - найкраща машина!!! У мене хоч і є права, але я побоююся...".

Це ще не все. Тетяна Буланова, мабуть, втомилася, що їй приписують бурхливий роман з 39-річним вологодським актором театру і кіно Артемом Анчуковим, і розповіла публіці, з ким насправді перебуває у стосунках. Зірка заявила, що її обранець молодший за неї, він колишній спортсмен, який тепер займається бізнесом.

В якій саме сфері працює чоловік, Буланова вирішила приховати. Не стала співачка розсекречувати і ім'я коханого. Вона лише уточнила, що вже більше року живе разом з підприємцем і у них панує повна ідилія.

Жодних планів на майбутнє співачка будувати не поспішає, адже вона вже двічі встигла побувати заміжньою, але зізнається, що у неї ні з ким не складалися такі довірчі та теплі стосунки.

Раніше повідомляли, Нікітюк і Кухар закрилися в гримерці і переплюнули Тату: "Мій малюк".

Як повідомляв Знай.uа, зірка хіт-парадів 90-х Буланова вперше вийшла в світ з новим чоловіком: "Обійме, зробить масаж і...".

Знай.uа писав, солістка Kazka Зарицька змінила імідж і засяяла по-новому - блакитний берет і яскрава Сейлормун.