Колишня нардеп і захисниця української мови Ірина Фаріон відповіла на докір на свою адресу щодо нового закону "Про державну мову".

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook.

Нещодавно якийсь Андрій Мірохович висловився про те, що закон Про державну мову є найважливішим складовим держави і подякував за нього одному з основних авторів Ірині Подоляк. Він також зазначив, що закон набагато ефективніший, ніж "істеричний хейт спіч Ірини Фаріон".

Однак, таке висловлювання не вразило Фаріон, на що вона накатала величезний коментар. Захисниця української мови всіляко обізвала Ірину Подоляк і заявила, що та споганила початкову версію Закону.

Відповідь на коментар Ірини Фаріон не змусила себе чекати:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Давайте без фамільярності, а то я з вами просеко не пив на брудершафт", - написав Андрій Мірохович.

За Ірину Фаріон також заступилася активістка "Свободи", яка заявила, що Ірина Фаріон звертається так, як людина того заслуговує. Вона також підтримала слова захисниці про "москофілку" Ірину Подоляк і заявила, що чинний закон "Про державну мову" був створений сектою "Шоколадного бариги".

Нагадаємо, що Ірина Фаріон висловилася щодо змін в Українському правописі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Фаріон після інтерв'ю коротко, але ємко висловилася про те, яку країну вважає найкращою.

Також Знай.uа писав, що Ірина Фаріон звернулася до своїх глядачів і слухачів з відеопосланням.