Національний банк України оприлюднив офіційний курс валют на понеділок 12 квітня 2021 року.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 9 квітня, залишився колишнім і становить 27,97 гривень. Курс євро також залишився на тому ж рівні і становить 33,22 гривень.

Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube
Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Курс валют НБУ на понеділок 12 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

1 Долар США - 27,9768 гривень;

1 Євро - 33,2266 гривні.

Гроші / фото: ГУНП
Гроші / фото: ГУНП

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Підприємства ГМК в 2020 році сплатили $1,6 млрд податків – GMK Center. Компанії та підприємства гірничо-металургійного комплексу в 2020 році сплатили $1,6 млрд податків до державного та місцевих бюджетів. Такі дані наводяться в дослідженні» внесок ГМК в економіку України 2019-2020", проведеному аналітиками GMK Center.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро. Названі дати, коли це станеться.

Також «Знай.иа " писав, що НБУ стане ще більш залежний від міжнародних фінансових структур, - Поляков. Антон Поляков у своєму новому блозі на YouTube розповів про вплив МВФ на Національний банк України.