У Харкові внаслідок ДТП загинув майор поліції з Київщини.
Про це передає пресслужба МВС України.
Відомо, що 39-річний старший дільничний офіцер поліції Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області Костянтин Бєлов проходив навчання в Харкові.
"Висловлюємо співчуття родині загиблого поліцейського Костянтина Бєлова. Майор поліції завжди прагнув до самовдосконалення, основною метою його роботи була допомога людям. Саме тому під час створення на території Бориспільському проекту "Поліцейський офіцер громади" він один з перших виявив бажання приєднатися до нього і допомагати жителям Вороньківської ТГ. Саме під час проходження навчання трапилася ця жахлива трагедія",- йдеться в повідомленні.

джерело: МВС України
джерело: МВС України

За період служби майор поліції зарекомендував себе лише з позитивного боку. Працював сумлінно і зразково ставився до своїх службових обов'язків. За його плечима 18 років служби в органах внутрішніх справ.
У 39-річного офіцера залишилися дружина, батьки і сестра.

Нагадаємо, у п'ятницю, 9 квітня, на проспекті Гагаріна в Харкові сталася смертельна ДТП, жертвою якої став майор поліції.
Водій Audi A4 збив чоловіка, коли той переходив дорогу на пішохідному переході з хорошим освітленням, повідомляє Telegram-канал "ХС. Харків".
Після удару авто ще близько 50 метрів протягло тіло пішохода. Від отриманих травм правоохоронець помер на місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київського екскопа, який п'яним збив насмерть жінку та скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві водій вантажівки збив жінку і покинув помирати: врятував таксист-супермен

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі скажена автівка збила візочок з півторарічним малюком: жах, крики і заплакана мама