У Конотопі, що на Сумщині 13-ти річна школярка звинуватила вчителя в цькуванні. Виявилося, підліток сама спровокувала вчителя на непедагогічні дії і зняла це на відео.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Сумської області.

Батьки школярки звернулися в поліцію і заявили, що вчитель чіплявся до їхньої доньки і без причини нахабно виштовхав з класу.
Дізнавшись, що батьки школярки написали на нього заяву, педагог написав зустрічну заяву і розповів свою версію конфлікту, яку підтвердили учні, які і стали свідками конфлікту.

"В ході опитування очевидців події було встановлено, що винуватцем конфлікту виявилася 13-ти річна школярка. Як виявилося, це не перший випадок сварки з учителем, адже у неї конфлікти практично з кожним педагогом школи" - розповів начальник Конотопського районного відділу поліції Сергій Забозлаєв.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через те, що дівчинка не досягла 16 років, до адміністративної відповідальності була притягнута її мати. На жінку склали протокол за порушення ч.3 ст. 173-4 кодексу України Про адміністративні правопорушення "булінг (цькування) учасника освітнього процесу".

Санкція статті передбачає накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 20 до 40 годин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині вчителька влаштувала цькування матері-одиначці: "чоловік помер, грошей немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині педагог обмовила колишню ученицю і пішла під суд: "Довела до істерики"

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині директор зацькувала учениць через "целюліт": як захистити дитину від учительського булінгу