У Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Двач/Ньюсач".

джерело: Двач / Ньюсач
джерело: Двач / Ньюсач

Мешканка Канади поскаржилася, що отримала величезні рахунки за комуналку. Поспостерігавши за котом, жінка з'ясувала, що у улюбленця ОКР, через що той постійно натискає слив. Тепер їй доводиться повністю відключати воду, щоб і далі не отримувати величезні рахунки за комунальні послуги.

джерело: Двач / Ньюсач
джерело: Двач / Ньюсач

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Не може кіт постійно зливати воду. 24 на 7 він її чи що зливає? Або пи**ец яка там дорога комуналка. Ванну налити, помудомойка, пралка в порівнянні з толканом на порядок зробить витрати вище", " а у мене кішка всі меблі обдерла нові... кішки зло коротше кошкодівчатка краще", " був би у мене такий кіт, я б і не змивав тоді ніколи...", "А двері Закрити в туалет не здогадалася ???", "У Канаді настільки моторошні комунальні тарифи, що злив зайвий раз воду в унітазі можна розоритися на рахунках за комуналку", - писали в коментарях користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друзі людини на варті України: кінологи похвалилися чотирилапими прикордонниками

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянка прихистила в квартирі свиню замість собаки: "охороняє, як бійцівський пес"

Також «Знай.иа " писав, що Найстаріша кішка в світі пережила кілька поколінь: тварині вже 160 людських років