Після смерті принца Філіпа, в мережі почали з'являтися різні історії, про які вже забули, або зовсім практично ніхто не знав.

Таким чином повідомляється, що в мережі знову завірусилася історія однієї з фотографій. Там Єлизавета II проходить повз свого чоловіка, якого одягли в повну форму, і починає сміятися.

На знімку принц Філіп стоїть поруч з королевою у формі палацової охорони, а та почала широко посміхатися. У мережі почали говорити, що причиною сміху є те, що чоловік розіграв жінку. Але, це не зовсім так.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Насправді, на фотографії була зображена королева, сміючись над роєм бджіл, який перервав церемоніальний огляд гренадерської гвардії у Віндзорському замку.

Зроблений знімок був 18 років тому, в 2003 році.

Фотографу вдалося зробив фотограф Кріс Янг, і завдяки йому користувачі Мережі дізналися про цю історію.

Філіп був одягнений у повну форму, щоб супроводжувати королеву, так як в той час він був полковником гренадерської гвардії.

Також, в мережі з'явився знімок принца Філіпа з 1950-х, який руйнує слух про батька Гаррі в пух і прах.

На цій фотографії принц Філіп шалено схожий на Гаррі, тим самим давні королівські чутки відразу розвіюються.

Протягом багатьох років по всьому світу поширювалися чутки навколо того, хто ж насправді біологічний батько Гаррі. Подейкували, що це був не принц Чарльз, а екс-коханець принцеси Діани Джеймс Хьюітт.

Однак, фотографія принца Філіпа з 1957 року розвіяла всі чутки. Він з'явився на обкладинці журналу «Paris Match», і на тому знімку видно очевидну схожість принца Гаррі зі своїм дідусем.

Нагадавши, помер чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп. Про трагедію повідомив Букінгемський палац

Як повідомляв портал " Знай.ua", помер принц Філіп: історія життя, любові і хвороби чоловіка королеви Єлизавети II. Принц Філіп прожив насичене і захоплююче життя

Також "Знай.ua" писав, сама вибрала його за чоловіка: що відомо про шлюб королеви Єлизавети з Філіпом довжиною в 73 роки. Єлизавета і Філіп зустрілися ще в дитинстві