Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським.

Так, артистка може похвалитися не тільки успіхами в особистому житті, а й кар'єрі: в середині березня Аліна випустила альбом "GROSU", представила україномовні кліп і пісню "Міріада", а тепер готується своїм виступом підкорювати Фастів 5 червня.

Зірка виставила серію яскравих кадрів, позуючи на репетиції концерту в одній зі столичних студій звукозапису разом зі своєю командою. Красуня сиділа на стільці з мікрофоном в руках, примірявши чорні штани, облягаючу водолазку і грубі черевики, змінивши довге світле волосся на безліч маленьких кісок.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Ріпи в розпалі ❤️❤️❤️

Готуємося до Фастова😘 виходячи з ваших смаків і уподобань :)

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣ ?"

Фолловери не пройшли повз, оцінюючи знімки Гросу: "суперова Зірочка Аліна!!!❤️🔥👏1,2,3!!!", "1!!! Супер, дуже красива ❤️🤩 🥰", "красоточка🔥 😍❤️", "Алінка-Вітамінка❤️", "прикольна 😊".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу