Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася ніжним знімком, позуючи на тлі заміського будинку з масивним букетом півоній в руках. Так, артистка насолоджувалася теплим сонячним днем, розпустивши довге каштанове волосся і доповнивши свій жіночний образ макіяжем з яскраво-рожевою помадою на губах, посміхаючись на камеру.

Красуня вирішила розповісти, як виглядає її ідеальний день, адже зазвичай не замислюючись відповідає, що він пов'язаний з фізичною активністю і музикою.

Однак не тільки творчість і спорт роблять зірку щасливою: Ярослава Хома обожнює, коли її зігріває сонячне тепло і обійми коханого, є настрій і компанія для келиха ігристого вина, не тільки улюблена музика, а й шум моря.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В недавньому інтерв’ю журналіст запитала, який мій ідеальний день?! Я не замислюючись відповідаю: спорт, музика... але, за якусь мить розумію, що говорю, те, що є...
А якщо помріяти — мій ідеальний день це...

🌞 ... це коли мене зігріває сонячне тепло, чи обійми коханого...
🥂 ... це коли є настрій (і є з ким) випити келих ігристого...
🧩... це улюблена музика, або шум моря...

Помрій, і напиши, який твій ідеальний день?

✨... ти ж пам‘ятаєш, що мрії збуваються..."